Bägarna i Tarotkortleken och det inre känslolivet

2023-05-16 21:17:36 av Angie

Det regnar just nu där jag bor. När jag tittade ut genom fönstret det var då jag kom på att skriva något om tarotkorten och Bägar sviten.

Just nu befinner sig planeterna Mars och Venus i Lejonets tecken och Saturnus i Fiskarna. Kräftan och Fiskarna är två, feminina vattentecken. Tecken som är kopplat till de inre känslolivet och andlighet. Kärleken är starkt kopplat till vatten elementet.

Den svit som är kopplat till vatten elementet i tarot är Bägar sviten. Kallas även på engelska för the Cups och ibland för Chalices. Bägarna är generellt mjuka kort som står för de mjuka värdena i livet. Men man måste såklart se helheten. Om man ställer en fråga och en massa Bägare dyker upp så kan det vara saker som kommer med lätthet. Man vill ofta se Bägare när det gäller kring kärlek och relationer. Men man måste se helheten och djupet på frågan.

Jag hjälper gärna med vägledning kring kärlek, jobb eller ekonomi. Varmt välkommen.

Ta hand om er ❤️
Kram



Angies blogginlägg:














Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.