☀️ Uranus och the Fool i tarotkortleken ☀️

2023-05-12 17:36:09 av Angie

Uranus och the Fool i tarotkortleken

När det kommer till de astrologiska transiterna så befinner sig planeten Uranus i konjunktion med Solen i Oxens tecken. Det kan finnas många förändringar i luften på ett kollektivt plan. Man kan få plötsliga insikter i sitt liv och man kan vara med om oväntade överraskningar. Uranus är en planet som är rebellisk i naturen så kanske du känner av att du vill göra motstånd av något slag.

I tarotkortleken så är de stora arkana korten kopplade till de stora läxorna och bär tunga arketypiska aspekter av det mänskliga psyket. Oxens tecken är kopplat till kortet Överprästen/The Hierophant. Tittar man på planeten Uranus så är han kopplat till tarotkortet Dåren/ The Fool. Sist men inte minst. Solen, vår närmsta lysande stjärna är kopplat till tarotkortet the Sun/Solen.

Överprästen/The Hieriophant är ett kort i tarotkortleken som är kopplat till traditioner, instutitioner, religiösa övertygelser och anpassning. Överprästen är moralisk i sin natur och försöker välja den rätta vägen. Men Dåren /The Fool är en sorglös person som följer sin sanna inspiration och kan vara omedveten och världsfrånvänd av sig. Han är naiv, oskyldig och en fri själ. Solen i tarotkortleken bär på en snarlik energi. Det finns mycket glädje, energi, värme och framgång.

Jag tror det kan vara bra av bara köra på och följa sitt hjärtats röst. Överprästen gillar inte alternativa vägar men det gör Dåren. Dåren eller The Fool är trots allt första korten i Tarotkortleken. Jag tror det kan vara bra med att avbryta de rutiner man är van vid. Våga vara lekfull och lättsam. Men glöm inte att lyssna till ditt hjärta ❤️☀️❤️Angies blogginlägg:


Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.