Jobba som spådam 2024

Jobba som spådam 2024

Är du välsignad med en medial förmåga? Kunnig att läsa och tyda Tarotkort? Vill jobba som spådam, medium eller sierska? Hjälp våra kunder med rådgivning, tarotkort och spådom. Att jobba som spådam med eller utan tarotkort via telefon är en mycket bra kombination.

Jobba som Spådam eller Tarotläsare 2024 hos TarotGuiden

Är du på jakt efter ett meningsfullt extrajobb hemifrån där du kan tjäna pengar samtidigt som du hjälper andra? Då har du kommit rätt! Vi söker dig med en unik gåva inom spådom, tarotläsning eller medial rådgivning som känner ett "kall" att hjälpa andra och är intresserad av att arbeta på vår tarotlinje.

Bli en Del av Vårt Team

Att arbeta som spådam eller tarotläsare hos oss är mer än bara ett jobb – det är en möjlighet att göra en positiv skillnad i andra människors liv samtidigt som du tjänar en extra inkomst. Vårt team präglas av lyhördhet, engagemang och en genuin önskan att hjälpa våra kunder genom livets utmaningar.

Jobba Flexibelt hos TarotGuiden

Som en del av vårt team svarar du på telefonsamtal från vår tarotlinje och erbjuder vägledning och stöd utifrån kundens frågeställning. Allt arbete sker hemifrån, med flexibla arbetstider som passar din vardag. Du är alltid 100% anonym när du jobbar på telefonlinjen och vi erbjuder en attraktiv ersättning med flera bonusnivåer.

Kvalifikationer och Krav

Vi strävar efter att vara Nordens bästa tarotlinje och med din hjälp kan vi uppnå detta mål. Vi välkomnar sökande med varierande erfarenhetsnivåer och bakgrunder, men ser gärna att du:

 Minst 30 år gammal
 Medial eller inkännande gåva
 Genuint intresse för livets samtal
 Kall för rådgivning, spådom och hjälp
 Arbeta regelbundet och ostört
 Har talets gåva och är verbal
 Bild/er att visa (företrädesvis ansiktsbild)
 Tillgänglig för samtal 60-80 tim/mån

Vi söker nu för fler mediala rådgivare, spådamer, medium, sierskor, tarotläggare och andra med medial eller samtalsterapeutisk förmåga. Du behöver inte ha någon formell utbildning men det är ett plus om du är certifierad av något slag. Vi ser gärna att du har varit i kontakt med dina mediala förmågor under många år och är bekväm med att tillämpa dem i praktiken. Erfarenhet av terapi, rådgivning eller coaching är också en värdefull erfarenhet.

Fyll i Ansökan om Spådomjobb

Känner du att du är rätt person för detta unika extrajobb? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig med mer information om hur du kan börja din resa som spådam eller tarotläsare hos TarotGuiden.

Förnamn och Efternamn:
 
Epost:
Telefonnummer:
Ålder:
Tidigare erfarenhet av telefonjobb:
Jag har ansiktsbild att visa på min profil:
Är certifierad eller utbildad:
Besitter en medial gåva:
Kan jobba minst 60 tim/mån:
Instagram:
Facebook:

Varför jag passar bra för jobbet:


Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.