Om tarotguiden

Jobba med Spådom 2019

Jobba med spådom 2019 


Det har blivit ett populärt och väldigt uppskattat yrke att jobba som tarotguide och telefonvärdinna. spådom och tarot är populärt, och uppskattas av både de som jobbar och kunderna som ringer. Det är ett perfekt jobb för den som är lyhörd och har en inkännande gåva, är medial eller kan tyda tarotkort. Det är även viktigt att vara engagerad och ha talets gåva.

Är du duktig och kunnig inom Tarot? Hör gärna av dig om du är intresserad av ett engagerat och fritt arbete. Hjälp våra kunder med rådgivning, tydning och spådom. Att jobba med Tarot och tarotkort via telefon är en mycket bra kombination.

jobba med spådom

Jobba som Spåvärdinna och med tarotkort

Vill du ha ett bekvämt extrajobb där du kan tjäna pengar och få hjälpa våra medmänniskor samtidigt?
Vi söker dig som har något speciellt, du som kan tyda tarotkort, och som kanske har en unik talang. Kanske ett "kall" att hjälpa. Du vet säkert med dig om det stämmer in på dig. Är du en lyhörd och inkännande kvinna eller man som vill jobba på våra telefonlinjer?

Vi söker dig som är plikttrogen, vägledande, empatisk och har ett stort behov av att prata tarot, livet och relationer. Det är viktigt att dialogen och möjligheten att hjälpa andra är det som lockar, även om det kan vara ett bra sätt att tjäna extra pengar. Man kan tjäna bra på att jobba med spådom, men de flesta har det som en extrainkomst bredvid studier eller annat jobb. De som lyckas bra är de som är lyhörda, fokuserade och hängivna tillsammans med våra kunder.

Hur fungerar det att jobba med tarot?

Jobbet innebär att du svarar på samtal från våra tarotlinjer och guidar våra inringande kunder. Vår telefonväxel kopplar samtalen anonymt hem till dig. Du sitter hemma bekvämt i din egen bostad och tar privat emot samtalen. Du är alltid 100% anonym när du jobbar på linjen. Ingen kan få reda på vad du har för telefonnummer, adress eller liknande utöver det du själv berättar för dom. Är du duktig får du snabbt återkommande stamkunder.

Vad krävs för att jobba med spådom hos oss?

Vi strävar efter att vara nordens bästa tarotlinje. Det innebär att vi ställer höga krav på dig, och på oss själva.

Vi söker för närvarande fler mediala rådgivare, spådamer, medium, sierskor, siare, tarotläggare och andra med medial förmåga. Du behöver inte ha någon formell utbildning men ett plus om du har. Vi ser gärna att du har varit i kontakt med dina mediala förmågor under många år och är bekväm med att tillämpa dem i praktiken.

 Du ska vara minst 20 år
 Besitta en medial eller inkännande gåva utöver det vanliga
 Genuint intresse för livet och personliga samtal
 Genuint intresse för tarot och spådom
 Kunna arbeta regelbundet och ostört
 Du ska ha talets gåva och vara väldigt verbal
 Ha bild/er att visa på webbsidan (utseende spelar ingen roll och ansiktet kan döljas)
 Kunna vara tillgänglig för samtal 60-80 tim/mån

Fyll i Ansökan om Spådomjobb

Känner du att arbetet passar bra för dig så fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss till dig.


Förnamn och Efternamn:
 
Epost:
Telefonnummer:
Ålder:
Tidigare erfarenhet av telefonjobb:
Jag har bilder att visa på min profil:
Är certifierad eller utbildad:
Besitter en medial gåva:
Kan jobba minst 60 tim/mån:

Varför jag passar bra för jobbet:

Våra tydare
Aktiva tydare »
Spådom
Andra Språk
Om tarotguiden.com

© 2004 - 2020 (16 år) | © Tarotguiden.com | Om Tarot » | Jobba med Spådom » | Kontakta oss »