Eremiten - Den djuptänkande analytikern

2023-04-15 18:50:20 av Angie

Eremiten - Den djuptänkande analytikern

Om du får upp Eremiten i en Tarot läggning så kan det vara en tid av introspektion, reflektion och att man håller på att rannsaka sig själv på djupet. Man måste såklart titta övrigt på korten runtomkring för att se en bättre helhetsbild när man gör tarot läggningen.

Jag har oftast lagt märke till att Eremiten kan vara en symbol då man träffar antingen en kurator, psykolog eller en terapeut. Det stjärntecken som är kopplat till detta Stora arkana kort är stjärntecket Jungfrun. Jungfruns planetariska styrare är planeten Merkurius. Så det finns en stark hint om att Eremiten är en djup tänkare som visar oss vägen med ljuset. Men detta kort kan även symbolisera ensamhet och isolation. I en kärlekläggning kan Eremiten ge en hint om brist på närhet och ömhet och att det finns läxor att lära sig. Men får du upp detta kort så är det viktigt att gå inåt och se vad det är du behöver jobba på.

Du är alltid välkommen till mig om du vill ha vägledning med hjälp av tarotkorten.

Varmt välkommenAngies blogginlägg:


Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.