Solförmörkelse i Vädurens tecken och Kejsaren i tarotkorten

2023-04-20 15:01:59 av Angie

Idag den 20 April 2023 så tar en solförmörkelse plats i Vädurens tecken i. Ett nytt kapitel kommer att startas upp. Väduren är ett kardinalt eld tecken. De kardinala tecknena som är Väduren, Kräftan, Vågen och Stenbocken är tecken som initierar och gör aktiva beslut för att göra nya förändringar. Väduren är ett maskulint eld tecken vars planetariska styrare är Mars. Vi kommer på ett kollektivt plan se människor som vågar ta mera initiativ mer än vanligt.

I tarotkorten så är det stora arkana kortet Kejsaren (The Emperor) kopplat till Vädurens tecken. Kejsaren är dock i tarotkorten kopplat mer tid stabilitet, struktur och auktoritet. Så nu under Juli månad när norra och södra månnoden byter teckenpar från Oxen /Skorpionen till Vågen /Väduren så är det Kejsaren och Rättvisans energi som kommer upp i det kollektiva.

Om Kejsarinnan står för moders arketypen så står Kejsaren för faders arketypen i tarotkortleken. Så rent generellt för att förverkliga sina drömmar så behöver vi skapa stabilitet och struktur för att ens drömmar ska bli verklighet. Våga följa inspirationen som kommer till dig. Men du måste vara modig och gå utanför ramarna.

Jag önskar dig en trevlig dag.

Om du vill ha vägledning med tarotkorten så är du varmt välkommen. Tryck 950#



Angies blogginlägg:














Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.