1a advent - Skyttens månad ?

2023-12-03 19:21:02 av Angie

1a advent - Skyttens månad

Det tändas tusen jule ljus. Idag är det den 3e december och även första advent. Detta är en månad man kan ha fullt upp med många projekt som ska avslutas. Antingen på jobbet, skolan eller i privatlivet. För vissa kan det kännas sorgligt men många gånger finns det någon form glädje runt hörnet.

Det är nu Skyttens säsong är här! Skytten är ett energiskt, generös och optimistiskt tecken. De små detaljerna är inte så viktiga utan det är helheten som är viktigt att kunna se. Inom tarotkortens värld så är Skytten kopplat till det stora arkana kortet Temperance/Måttfullheten. Detta är en av de få korten där det finns en ängel på korten. Om man får upp Temperance/Måttfullheten i en tarot läggning så handlar det oftast om att hitta balansen, ha tålamod, vara måttfull och skapa även gränser. Men man måste oftast se en större bild när man gör en tarot läggning. Ängeln på kortet är både maskulin och feminin och det handlar om att de båda delarna inom oss smälter samma i ett. Kortet kan även handla om att hitta en balans mellan det andliga och den fysiska aspekterna i livet.

Jag bara älskar att lära mig om tarotkortens betydelse!

Ni är varmt välkomna till vägledning med mig❤️ Slå en pling så svarar jag ?



Angies blogginlägg:














Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.