Musik för den goda sakens skull ❤️

2023-12-16 13:09:23 av Angie

Hej på er alla där ute som tittar hit förbi!

Sitter här framför tv:n och följer Musikhjälpen. Har även städat här hemma idag och haft Musikhjälpen i bakgrunden. Det var så längesedan jag följde aktivt Musikhjälpen. Framför allt handlar det om att hjälpa andra människor. Jag älskar musik ❤️. Hemmet känns fräscht nu och då brukar jag alltid tända någon form av rökelse för att rena huset och skapa god energi.

Jag har dessutom beställt en ny tarotkortlek. Jag har lovat mig själv att ha ett köp stopp men blev inte så.... Haha.
Det blev en tarotkortlek som heter Clarity Tarot. Korten är svartvit med en unik, minimalistisk stil. Jag skulle säga att detta är en unik tarotkortlek. Jag längtar ❤️ Dessutom ska jag ta en simtur. Jag älskar vatten. De hjälper att ta bort mentala och fysiska blockeringar inom en. Själen blir på något sätt fin kammat.

Nu när den goda stämningen är på topp, hemmet luktar gott så gör detta perfekt tillfälle att ta fram tarotkorten ❤️. Jag vägleder kring jobb, relationer och kärlek. Jag ger även allmän vägledning för den som önskar detta.

Varmt välkommen att höra av dig
Angie

❤️Angies blogginlägg:


Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.