Ödet leder oss

2023-05-25 19:38:24 av Elisha

Hej alla fina,
Visst vill man ha raka ärliga svar i korten, vill även jag när jag söker svar. Men ibland tror jag man är inte redo för svaren man söker därför visar korten slingrande svar, svarar mer på annat runt om än just det specifika.

Jag har märkt att man som spå dam ständigt drar nya kort till man får ett svar, att man i stort sätt frågar åter igen och drar ett kort, tolkar oavsett om det ej ger rätt svar, sen frågar drar nytt kort så hålla på till man får rätt svar.

Jag tycker den taktiken tvingar fram samt på linjen vill många ej vänta så länge har jag märkt. Ska jag kunna ens göra så måste man vilja stanna i luren i minst en halvtimme, alla mina långa samtal channellerar jag och lägger kort. Så har det varit till nu, jag är ju ny här så kanske mer med tiden hinner jag med långa sessioner.

Samtalen igår och idag har varit berörande, mycket kärlekssamtal.
När man lever med lycklig kärlek så flaxar själen när man lever med hopp om kärlek är det ibland en stress som man kan öva med meditation och bli mildare istället behaglig.

När man är kär tänker man, tänk om alla kunde känna såhär. Men så funkar det inte, man bör älska livet efter sig själv så man kan älska sin näste.

Tack för all feedback
Hej så länge
❤️❤️❤️❤️❤️Elishas blogginlägg:

Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.