Evigt Väntande

2023-05-02 13:20:34 av Elisha

Tack alla fina som besöker min blogg, Tack för allt är helt paff över att det stiger som det gör varje dag. Stor kram till alla er därute, vackra fina som ni är gör mig så glad. Även ni som kanske besöker av andra skäl lika mycket kram på alla er.

Tarot korten har alltid varit ett tabu en aja baja sen jag växt upp men jag har alltid känt mig dragen till de, till hela den världen som inte många förstår. Var alltid udda som barn, andra spå kvinnor kunde säga det är något med din energi, din röst. Dessa ord hörde jag ofta genom uppväxten, som till slut tog mig dit jag är idag.

Att vara spirituell är inte lätt omgivning och läkare sätter oftast diagnoser på såna som oss, som jag då fått eftersom mina visioner blev för mycket för min omgivning så läkare skulle bedöma, vilket skett nu.

Men jag är tacksam och glad över dessa vägar jag fick gå, annars hade jag aldrig evolverat till där jag är idag. En dam som är en Messenger via realmen via stjärnorna via energi och mycket mer än så, hur underbart är inte det.!

Jag skulle kunna skriva en bok om bara det, fina ni.
Njut av dagen, ring mig snart ska vi lägga magi tillsammans och se vart nästa steg är!

Hej så länge
❤️❤️❤️❤️❤️❤️Elishas blogginlägg:

Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.