Happy Starday

2023-12-16 15:07:37 av Elisha

Hej alla fina
Fin lördag idag, igår firade jag min blogg nära 2,7 miljoner läsare om dagen trodde aldrig jag skulle vara här idag och kämpa med mitt mediala liv som kristen. Min son skäller ut mig ofta pga mitt yrkesval och den jag är, han gillar ej Tarot och klandrar mig för dålig kristen ”Mamma” du e Fake mamma.
Orden är starka och mörka.. men jag har levt med att alla hatar den jag är och det jag älskar.. kan även leva med detta.

Varje dag en ring och boxningshandskar
Så börjas det.. Mamma du Mamma hit osv

Jag lyssnar kontrar tillbaka en del av mitt liv…

När mina barn var bebisar så hypnotiserade jag mig själv och delade min energi med barnen.. jag gjorde det då så det skulle välja ljuset i livet,att alltid lösa saker och ej fastna.. öppna upp fack i hjärnan fylla på rätt information.. alla dessa saker planerade jag.

Ville aldrig mina barn skulle lida mentalt som mig som barn.. så såg till att det alltid ska söka sina egna svar vilket det gör idag men är hårda med orden för det vet inte bättre.

Men helt ok för mig,så länge vi alla älskar ljuset det mediala inne i själen.

Det strävar vi efter

Hej så länge
Måste springa nu
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Elishas blogginlägg:

Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.