Om TarotGuiden

Om TarotGuiden

Tarotguiden är ett företag som på ett seriöst sätt förmedlar kontakt mellan dig och erfarna tydare. Alla har stor erfarenhet och kunskap. De flesta använder tarotkort i sitt arbete. Varmt välkommen, vi hoppas du hittar svaren du söker

Tarotguiden är Sveriges bästa

Tarotguiden har sedan 2005 erbjudit vägledning och stöd via telefon och har vuxit till att bli en av Sveriges ledande plattformar inom spådom och tarot. Vårt mål är att förmedla insiktsfulla, värdefulla och givande samtal med ett djupt engagemang i dina frågor om livet.

Hur fungerar Tarotguiden?

Hos Tarotguiden väljer du enkelt en spådam genom att lyssna på presentationer via telefon och trycka # för att bli kopplad. Samtalen är helt privata och sker med full sekretess, där du och din spådam kan tala ostört.

Vad kostar det att ringa?

Samtal till Tarotguiden kostar 25.90 kr/min och debiteras via ditt telefonbolag. Kostnaden redogörs tydligt innan samtalet påbörjas. För att ringa behöver du ha ett registrerat telefonabonnemang eller tillstånd från abonnemangets ägare, samt vara minst 18 år gammal.

Tarotguiden erbjuder ett stöd i vardagen

Våra spådamer erbjuder tarotläsningar och rådgivning inom alla livets områden, från kärlek och relationer till karriär och personlig utveckling. Med hjälp av tarotkort och andra verktyg som kristaller strävar vi efter att ge dig de svar och den vägledning du söker.

Frågor & Svar

Är det kunniga spådamer som arbetar hos er?
Alla våra spådamer har unik erfarenhet och kunskap inom spådom och tarot. De är skickliga i att förstå och vägleda, och alla samtal är personliga och anonyma.

Vad händer om spådamen jag ringer är upptagen?
Du betalar för den tid du är i samtal med linjen, från det att samtalet kopplas till dess att du lägger på.

Är samtalen verkligen privata?
Ja, alla samtal är helt privata och sker direkt med den person du väljer att prata med, utan att någon annan kan lyssna.

Kontakta oss

Intresserad av att arbeta med oss? Klicka här för jobbmöjligheter >>
För att kontakta oss, skicka ett email till oss eller ring vår kundtjänst.

Tarotguiden
Box 7378
187 15 Stockholm

Kundtjänst:
- kontakt ( a ) tarotguiden.com
- 08-505 229 29


Ring 0939-204 00 79


Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.