Tarotläggning för veckan som kommer ! Första blogginlägget :)

2024-05-20 13:03:14 av Jennies tarotlinje

Hej, vad kul att du har hittat hit! :) Jag är ny här på tarotguiden och ser väldigt mycket fram emot att arbeta via denna plattform, det passar mig väl. Det är kul att det är så lättillgängligt och att man får möjlighet att prata med andra även på distans för att kunna guida tillsammans med korten.


Jag tänkte att jag skulle göra en läggning med tre kort - där du får välja siffran 1, 2 eller 3 NU. ☺️ Den du känner att du dras till - läs under rubriken för att få ett budskap för kommande vecka :) (fuska inte, läs inte under rubrikerna innan du valt din siffra..)För dig som valde siffran 1 (Relationer i fokus! Moderlig kärlek).
Kommande vecka är det extra viktigt att du påminns om att vårda dina nuvarande relationer, hjälp de på traven att växa och komma framåt. Nu är det rätt tid att ringa det där samtalet du funderat på att ringa till någon du inte pratat med på ett tag. Har du barn, kommer veckan präglas av att barnen är mycket i fokus - dock på ett avslappnat och energigivande vis. Du känner att du har tiden för att ge dem din fulla uppmärksamhet, du uppmanas försöka vara i nuet och att njuta av dessa stunder. Uteliv kopplat till dina relationer kan vara en hjälp på traven för att få de att blomstra.

För dig som valde siffran 2 (Släpp det!)
Om du som kvinna hamnar i en tvist/ett bråk som snabbt växer sig stort, detta med en man under kommande veckan - antingen på arbetet eller i en nära relation så uppmanas du vara den som beter sig vuxet. Mannen kommer till största sannolik inte att ge sig, även om han rent intellektuellt skulle förstå att det är du som har rätt i fråga. Du uppmanas släppa det och inte gå ned på hans nivå. Är du en man, kan denna vara du. Du uppmanas då att gå emot dina impulser att bete dig överlägsen och försöka se dina och den andra partens olikheter som något du kan lära av, till nästa gång. Försök att tygla dina impulser. Du uppmanas då släppa på din envishet denna gång, det kommer till största sannolikhet inte att leda till någonting bra om du fortsätter i samma spår kring denna tvist.

För dig som valde siffran 3
Du uppmanas släppa taget om något du gått och velat kring under en period. Denna vecka är en vecka där du ska försöka fokusera på din inre kraft som du vet finns där. Du har möjligen känt dig väldigt trött och orkeslös rent psykiskt under senaste tiden. Det kan vara för att du behöver vila, både psykiskt och fysiskt. Du uppmanas släppa tanken om prestation, ibland är det okej att bara göra det minsta möjliga för att samla på sig kraft för framtiden. Du uppmanas inte att ta några stora beslut under kommande vecka, men om du ändå måste göra det, reflektera noga och länge så du inte tar förhastade beslut. Känn inåt och försök stärka dig själv och lita på din egen förmåga!Hoppas du fick med dig några tips på vägen och att du får en riktigt fin vecka! Och om du vill ha en mer personlig tarotläsning så får du gärna ringa in :)

//JennieAlla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.