Att vara spådam på telefonlinje - en unik uppgift

Att vara spådam på telefonlinje - en unik uppgift

2023-02-02 19:32:35 av Eleonor

Har du någonsin undrat vad som ligger bakom de märkliga svar du får när du ringer till en spådam? Som spådam på en telefonlinje är det vår uppgift att ge råd och vägledning till människor från alla samhällsskikt.

Spådom är en gammal konst som har använts i tusentals år för att hjälpa människor att hitta riktning i livet. Genom att använda våra förmågor att tolka tecken och förnimmelser, kan vi ge råd om kärlek, karriär, ekonomi och andra viktiga områden i livet.

Men det är inte bara vår förmåga att spå som gör vårt jobb speciellt. Det är också vår dedikation till våra kunders välbefinnande och vår strävan att alltid erbjuda en omtänksam och empatisk lyssnare. Vi vet att de som ringer till oss ofta söker svar på svåra frågor, och vi tar vårt ansvar på allvar.

Så nästa gång du ringer till en spådam, tänk på all hårt arbete och kärlek till vårt yrke som ligger bakom det du hör. Vi hoppas att vi kan hjälpa dig att hitta det svar du söker och lysa upp din dag med vår kunskap och vårt råd.

Tack för att du valde att ringa till en spådam!Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.