Katri

Katri 

Känner mig så grundad och redo att förmedla denna vackra dag!

  Online för 101 dag sedan
Ring Katri 0939-204 00 79

Vägledning av Mig, Catrin

Hej, jag heter Catrin och jag är uppvuxen i Sverige men kommer från en finsk släkt med en lång rad av clairvoyanta. Jag har sedan jag var barn vänt mig till andevärlden och vid 45 års ålder använder jag nu tarotkorten som stöd och bekräftelse när jag känner in dina personliga energier. Du ska veta att inga frågor är för små. Din tid under vårt samtal är värdefull.

Jag fick min utbildning till tarotkonsulent för Pehr Trollsveden i slutet på 90-talet och har arbetat med vägledning på ett eller annat sätt, sedan dess.
Det blev naturligt att integrera kristaller, för deras läkande kraft, under vägledande samtal och det har ytterligare öppnat upp den spirituella resan jag är på.
Jag har sjungit hela mitt liv och kular gärna ute i naturen. Sedan 2003 spelar jag även det australiska väldigt grundande instrumentet didjeridoo. Den vibrationen är väldigt mäktig och jag är så tacksam att få integrera det musikaliska i mitt spirituella utövande.

Jag är övertygad att vi alla besitter mediala förmågor - men samhället formar oss så att vi stänger ner och inte lyssnar in våra känslor och energier.
Med min hjälp öppnar vi upp tillsammans och fokuserar på det som ligger kring just dig.
Jag känner stort förtroende från Dig och mycket respekt för dig som väljer att våga ta emot vägledning.

Ärlighet och transparens är viktigt och jag har 100% fokus på Dig och dina frågor när vi samtalar.

Ser fram emot ditt samtal
Kram Catrin

Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.