Annica

Annica 


Att leva från hjärtat

Hej!
Jag heter Annica och har under hela mitt vuxna liv varit intresserad av andlighet och personlig utveckling. Jag tycker om att arbeta med änglakort och manifesteringskort för vägledning i vardagen.
Idag är jag en certifierad helhetsteraput inom helhetshealing, en healingform som ser till både kropp och själ. Denna kraftfulla healingform kombinerar jag med helande samtal och regressionsbehandling för att uppnå bästa möjliga resultat hos mina klienter.

Jag har arbetat med människor i snart 30 år och är en person med stor empatisk förmåga och är även en god lyssnare.

Min egen kraft hämtar jag i naturen och genom meditation. Jag börjar varje morgon med att hjärtförankra mig samtidigt som jag också aktiverar mitt energiskydd. Dessa tekniker hjälper jag dig gärna med.
Jag kan även hjälpa dig att leva genom ditt hjärta. När du väljer att leva från hjärtat, då väljer du ett förhållningssätt i livet som gör att du blir mer kärleksfull och förlåtande mot dig själv.
Du kommer att märka att alla svar finns inom dig själv. När du tonar ner i ditt hjärta och ställer de viktiga frågorna i ditt hjärta, då får du alla de svar du behöver.

Låt mig få hjälpa dig att leva från ditt hjärta och att hitta just dina svar. Jag lyssnar genuint på dig och utifrån den hjälp som efterfrågas erbjuder jag 100 % ärlighet.

Jag ser framemot ditt samtal.
Kram Annica

Annica har haft sin gåva och väglett andra sedan 2023.
Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.