Bella

Bella 


Hej och välkommen till Bella !

Hej och varmt välkommen till Bella!
Din medial vägledning inom det mesta!

Jag har arbetat som undersköterska i många år plus inom det mediala och andliga. Jag föddes med gåvan, när dem fick överleva mig.
Det jag jobbar med :
Tarokort, orakelkort, runor, pendel, nummerlogi, kristaller och healing.
Det vita ljuset och trollbordet som förstärkning,
Jag kan både få kontakt med dem på andra sidan och känna av energier, jag kan se bilder och avläsningar,jag samarbetar alltså med dem på andra sidan.
Dem har har hjälpt mig I många år, med varningen, saker som är bra, örnen visar min väg som flyger framför min bil för skydda mig.
Älgen som bara står helt plötsligt framför bilen, talar om, följ din väg precis som jag, han tittar in i bilen och vi får ögonkontakt länge.

En trafikolycka jag var med i, skulle jag inte överlevt, både läkare och poliser säger du har en ängel som vakar och skyddar dig.
När jag var på min dotters grav, sa hon bilen, jag får panik och springer ner till bilen.Jag glömde fråga fisk,fågel eller mittimellan.
Jag började springa ner till bilen och gå igenom bilen i motorn och bromsar,men hon menade jag skulle kollat under bilen.
Rätt hade hon, där går bilen sönder..

Jag missade nästan ett tandläkarbesök, jag hade ca 15 min att ta mig dit, men satt fast i en bil kaos , jag hör dem från andra sidan säga; kör och vänd och gasa, du hinner. Jag gör som de säger. Vi varnar om du behöver bromsa. De hade rätt.
En morgon hade jag 10 min till jobbet, de hjälper mig att komma i tid. Gasa du kommer i tid, vi säger till om nåt kommer på vägen. Jag gör som de säger, de hade rätt.

Jag sa till min kollega en gång, jag fick se en polisbil komma runt hörnet, jag sa håll hastigheten och kör lugnt det kommer en polisen runt krönet.
Hon sa; nää det gör det, vänta ska du se, sa jag, om du vill behålla ditt körkort!
Hon ser polisbilen som jag berättade och varnade henne om, hon tittar på mig förskräck, hur visste du det?

De är min vardag.

Finns många andra med jag hjälpt❤️
Åh jag brinner för det❤️
Mitt liv brinner för det andliga ❤️

Så varmt välkommen att ringa mig Bella❤️
Med ljus och kärlek ❤️

2023-10

Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.