Victoria

Victoria 


Direkt från New York City, NY, USA till Dig.

Bästa Klient,

Va underbart att du är här. Efter mina 20 år i New York City, NY, USA är jag tillbaka med massor av erfarenheter att dela med mig till dig.

Jag är född i Sverige, men egentligen ursprungligen är jag en hybrid från konstellationen Lyra planeten Vegan, med erfarenheter som Pleiadian, Arcturian, Andromedan Starseed. En första vågen Blå Stråle Indigo frekvens voluntär - här för att lyfta upp medvetandet på mänskligheten.

Jag är Doktor i Psykologi. Jag har certifikat i klinisk hypnos och QHHT hypnos, som är inriktat på tidigare liv. Jag har NLP certifikat, och Akashic Läsare, samt Tarot certifikat. Min expertis är mina mediala intuitiva gåvor att snabbt avläsa dig och ge dig en praktisk lösning - NU.

För dig som klient kan jag ta hjälp av Numerologi, Astrologi, Human Design och GeneKeys för att få ett mer exakt svar på dina frågor.

Min vision, mission och livs syfte är att lyfta medvetandet på hela mänskligheten, inkluderat DIG.

Jag ser framemot att tala med dig - och hjälpa dig idag.

Love and Light.

Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.