Theonia

Theonia 

Nu utför jag Solögas ceremonier Ett och allt, Det Vilda hjärtats ceremoni och Återvänd till det Vilda över telefon.

Efter ditt samtal får du ett sms som frågar om ditt betyg på samtalet.

Hjälpa och vägleda andra är mitt kall.

Hej, jag heter Theonia Hammarlind och jag är Usui Reiki Master, certifierat medium, certifierad kristallhealer, häxa, runmagiker och spirituell vägledare. Just nu går jag även utbildningen Mother Pinetrees Visdom® hos Mira Mård.

Jag hjälper dig gärna praktiskt och magiskt med läkande örter, löser stagnerad energi, häver förbannelser/andras negativt manifesterade energi. Jag använder också mycket av reconnective healing, runmagi och kristaller. Jag utför gärna olika magiska ritualer, månceremonier mm för att du ska uppnå just dina önskningar och finna de svar som du söker.

De verktyg jag främst använder mig av är orakelkort, runor och tarot. Jag är född medial och i ett samtal med mig kan jag sända healing till personer, djur, situationer, platser och relationer. Jag har fått förmånen att kanalisera meddelanden och råd från guider och änglar och förmedla gudinnekontakt. Jag kan även hjälpa dig att läka trauman från tidigare liv.

Min kontakt är främst med högre väsen såsom spirituella guider, naturväsen/kraftdjur och änglar. Bland ärkeänglarna är det i huvudsak Raziel, Uriel och Mikael som jag har en relation till.
Jag arbetar på många plan samtidigt och healing, siande och medial vägledning kan alla vara lika aktuellt för helheten när jag har en sittning. Men jag kan även förmedla kontakt med anhöriga från andra sidan under en session om de ändå har vägarna förbi. Jag är duktig på att läsa auror och chakran på distans och även att ge bl.a chakrabalansering över telefon.

Mitt kall i livet är att få möjligheten att hjälpa andra att läka och vägleda andra på sin personliga och magiska resa genom livet och att få chansen att förmedla den kärlek som universum har i överflöd, men som man kanske inte alltid är förmögen att ge till sig själv.

Må kärlek belysa er väg. ✨
Theonia är inte aktiv längre

Medium Theonias omdömen:

9 nov 2022
5 /av Anonym (samtal)
7 nov 2022
Underbart givande /av Anonym (samtal)
21 okt 2022
5 /av Anonym (samtal)
19 okt 2022
4 /av Anonym (samtal)
8 okt 2022
1, inte alls nöjd /av Anonym (samtal)
15 sep 2022
5 Bra samtal /av Anonym (samtal)
18 jun 2022
5 /av Anonym (samtal)
12 apr 2022
4 /av Anonym (samtal)

Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.