Odens dotter

Odens dotter 

Du är alltid starkare än du tror! Universum ger dig inte större utmaningar än du klarar av <3

Efter ditt samtal får du ett sms som frågar om ditt betyg på samtalet.

Vänlig vägledning och själslig utveckling

Att hjälpa andra och diskutera andlighet och personlig utveckling är min passion!
Mitt namn är Nadja och jag köpte min första tarotkortlek som fjortonåring och sedan dess har de varit min trogna följeslagare genom livet.

Mitt fokus är att ge Dig en känsla av styrka, kontroll och självläkande.
Min vägledning sker med tarot och orakelkort samt min starka intuition. Som komplement använder jag mig av distanshealing vid själsliga blockeringar och trauman då jag är utbildad Reiki healer sedan 2003.

Jag hjälper mer än gärna till med frågor och problemlösning i relationer (kärleksrelationer, familjemedlemmar, arbetskamrater osv), olika vägval i livet, personlig och andlig utveckling liksom själslig läkning.

Ibland vid mina vägledningar blir jag även kontaktad från andra sidan att komma med hälsningar. Då jag ibland har fått frågan om jag kan kontakta bortgångna djur och släktingar så gå jag just nu en kurs i detta vilket är väldigt spännande!

Så länge jag kan minnas har jag haft en synsk och medial förmåga, något som både varit svårt att förstå och acceptera som yngre. Med stigande ålder har jag förstått att det är skillnad på att få vad man vill ha och höra, jämte vad man behöver ha och höra.

Välkommen med ditt samtal!
Ring Odens dotter 0939-204 00 79


Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Jobba med spådom
© 2004 - 2023 (19 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.