Nytt år och nya möjligheter

2024-01-08 00:02:20 av Annica

Hej och välkommen tillbaka till min blogg.
Så här i början av året så är det mycket prat om att ett nytt år ligger oskrivet framför oss. Det är mycket prat om att lämna det gamla bakom oss och blicka framåt. Att fylla det nya året med nya positiva tankar osv. Och det stämmer ju på sätt och vis. Jag vet inte hur du känner det men jag själv har alltid lite lättare för att ta nya tag och släppa gamla osunda vanor vid nyår. Det känns liksom alltid lite lättare att börja om i samband med ett nytt år.
MEN.
Du ska veta att det är lika okej ifall du kämpar med att hålla näsan ovanför vattenytan. Det är lika okej om det inte finns ork och energi över till att starta om, uttala nyårslöften, ta nya tag. För ganska många av oss (kanske alla?) handlar tillvaron mycket om att räkningar ska betalas, barnen ska tas om hand, hemmet ska städas, jobbet ska skötas. Det finns liksom inte så mycket ork över till något annat. Och det är lika okej. Vi kämpar alla med något, många gånger i det tysta.
Låt det nya året handla om att du ser ditt eget värde. Att du ger dig själv kärlek och beröm för allt du orkar med, allt du uträttar, allt du sköter. Du är tillräcklig, du räcker till även om det finns stunder när det känns precis tvärtom. Ge dig själv en klapp axeln för allt som du tagit dig igenom hittills och faktiskt klarat av.
Stor kram till dig och hoppas att du har ett fint år framför dig.

På återseende!
Kram Annica



Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.