Regression

2023-12-17 00:29:51 av Annica

Vad betyder begreppet regression och vad kan det ha för betydelse i det livet du lever nu? Under en regression får du guidad hjälp av mig att se tillbaka på något som hänt du tidigare. Denna händelse kan ha utspelat sig i ett tidigare liv men även mellan olika liv. Ibland är det så att något din själ upplevt tidigare inte helt och fullt ut blivit läkt. Och då kan det vara så att din själ fortfarande bär med sig detta. Ibland är det saker vi behöver lära oss eller läka. Ibland är det så enkelt att vi har minnen från tidigare liv som påverkar oss i detta nuvarande livet.
Jag har själv alltid varit fascinerad av havet i mitt nuvarande liv. Jag älskar att vara på stranden. Året om. Helst när där inte är så mycket andra människor. Men jag har samtidigt alltid tyckt att det varit väldigt obehagligt att att vara ute på havet. Tycker inte om att åka båt. Inte heller att simma där jag inte når eller ser botten. En gång för flera år sedan var jag på en privatsittning med ett medium och fick då helt apropå veta att jag i ett tidigare liv varit fiskare/sjöman och höll då på att nästan drunkna mitt ute på havet. Jag överlevde och bosatte mig i en liten fiskarstuga på en vacker strand bara ett stenkast från havet. Där och då förstod jag min rädsla för havet men samtidigt min längtan efter att vara vid vatten.
Det är så spännande när olika liv som våra själar levt, vävs ihop och man kan se en röd tråd.

Regression är inget som utförs på distans och via telefon. Det kräver fysisk närvaro mellan klient och terapeut. Men är du nyfiken och vill veta mer så kontakta mig gärna. Och bor du i närheten av mig, Kristianstad i Skåne, är du varmt välkommen att höra av dig för att boka in en tid.

På återseende!
Kram från Annica



Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.